Keller Williams Key Partners, llc - Warren Smith
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Find Your Next Home

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 3 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  9820 Aberdeen Drive, Overland Park, KS 66206
  Listing Courtesy Of: BHG Kansas City Homes, 913-449-7801, Melisa (Missy) Price
  I ri - 8 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5700 W 87th Street, Overland Park, KS 66207
  Listing Courtesy Of: Compass Realty Group, 479-461-5007, Becca Hageman
  I ri - 8 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5812 W 101st Terrace, Overland Park, KS 66207
  Listing Courtesy Of: West Village Realty, 913-832-7500, Hannah Shireman
  I ri - 8 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  10229 Lee Boulevard, Leawood, KS 66206
  Listing Courtesy Of: Real Broker, LLC, 913-636-5943, Andy Blake
  I ri - 32 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  5.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  8405 Ensley Place, Leawood, KS 66206
  Listing Courtesy Of: KW KANSAS CITY METRO, 913-825-7720, Thrive Real Estate KC Team
  I ri - 32 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  7109 Pennsylvania Avenue, Kansas City, MO 64114
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Platinum Prtnr, 816-305-3376, Dave Mort
  I ri - 33 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  4021 W 98 Terrace, Overland Park, KS 66207
  Listing Courtesy Of: RE/MAX State Line, 913-980-6300, Heather Broderick
  I ri - 45 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  6424 Dearborn Drive, Mission, KS 66202
  Listing Courtesy Of: KW KANSAS CITY METRO, 816-401-3716, THE FUSSELL GROUP
  I ri - 56 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  4340 W 63rd Street, Prairie Village, KS 66208
  Listing Courtesy Of: ReeceNichols - Overland Park, 913-481-8082, Penny Borel
  I ri - 60 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2512 SOMERSET Drive, Prairie Village, KS 66206
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Partner, 913-486-3920, Mindy Von Wolf
  My Blog

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  These insights will help you avoid some of the most common mistakes home buyers are making right now...
  Fortunately, you can achieve great results by using some of their tricks.
  If you’re hiring someone to inspect the home you want to buy, or you’re a seller trying to find out if there are any hidden problems that need fixing before you put your home on the market, here are five things you need to know...
  Warren Smith
  Numri i licencës: ks br00047106, mo 199913182
  Warren Smith Real Estate

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  cjs9fntdkpm54h420png.png
  KW Kansas City Metro
  4200 Somerset Dr Prairie Village, KS 66208
  Zyrë

  Warren Smith
  Real Estate Broker KS & MO ks br00047106, mo 199913182
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.